شرکت روزبه شن تولید کننده دال بتنی پیش تنیده هالوکور با کیفیت بالا و قیمت مناسب آماده ارائه بهترین محصولات با انواع تیتراژ ها و تحویل در سراسر کشور می باشد، همچنین شرکت روزبه شن بصــــــورت تخصصی و ویژه بتن آماده در شهرکرد ارائه میدهد.

برای خرید محصولات دال بتنی پیش تنیده هالوکور با کیفیت و قیمت مناسب با شرکت روزبه شن تماس حاصل فرمایید

شماره تماس :

021-44847465 | 038-33355116 | 09128468397 | 09133830918

خرید دال بتنی پیش تنیده هالوکور

امروزه ساخت و سازها با روش های مدرن و صنعتی مثل استفاده از دال بتنی پیش تنیده هالوکور علاوه بر اینکه باعث سبک سازی ساختمان می شوند باعث بالا بردن سرعت اجرا و کاهش هزینه ها و مقاوم نمودن ساختمان نیز می شوند. کلمه مجوف در لغت نامه دهخدا و فرهنگ نامه معین به معنی میان تهی امده است و همان گونه که از اسم ان پیداست دال بتنی پیش تنیده هالوکور به انواع دال میان تهی می گویند. این دال ها از سه جز حجم پر کننده در قسمت میانی، دو دال فوقانی و تحتانی به ضخامت های 5 تا 8 سانتی متر که دال فوقانی روی حجم پرکننده و دال تحتانی زیر حجم پرکننده و تیرچه های بتن بین حجم تشکیل می شود. دال مجوف روشی بسیار مدرن و مقرون به صرفه است دارای مزایای زیادی است به همین دلیل جایگزین خوبی برای دال های معمولی و قدیمی است و ترکیب ان بتن و قالب های پلی پروپیلن است ودر فونداسیون وسقف کاربرد دارد. این سیستم ها دارای قابلیت های متنوعی هستند به همین دلیل مهندسین از ان ها استقبال می کنند.

دال بتنی پیش تنیده هالوکور

مزایای اقتصادی دال بتنی پیش تنیده هالوکور

یکی از چالش های مهم برای بشر در ساخت وساز ها مسئله قیمت به صرفه و اقتصادی است که با استفاده درست از امکانات و استفاده از دال مجوف به جای دال های قدیمی می تواند اینگونه در هزینه ها موثر باشد:

  • یکدست بودن سطح زیرین کار که باعث راحتی در اجرای نازک کاری و لوله کشی در زیر سقف و کاهش هزینه ها می شود.
  • برای تامین تعداد زیادی پارکینگ می توان ستون های اضافه را حذف کرد. ( دال بتنی پیش تنیده هالوکور )
  • با حذف کردن سقف های کاذب هزینه های مربوط به نصب سقف کاذب هم حذف می شود.
  • با کاهش تعداد ستون های بکار رفته در ساختمان می توان از فضای داخلی بنا هم بهتر استفاده کرد.
  • در این سیستم از میلگرد و بتن کمتری هم استفاده می شود.

دال بتنی پیش تنیده هالوکور ساختمان

مزایای اجرایی دال مجوف

دال های مجوف علاوه بر فایده های اقتصادی که دارند دارای مزایای اجرایی مناسب نیز هستند از جمله:

  • قابلیت باربری سقف زیاد است.
  • با کاهش جرم دال ها در مقابل نیروی زلزله، نیروی برشی زلزله که بر سازه وارد می شود نیز کاهش می یابد.
  • امکان انجام قالب بندی با روش های معمولی
  • امکان حذف کردن تیرهای اویز دار و سر ستون ها وجود دارد.
  • عملکرد مناسب و مقاومت زیاد در برابر زلزله.
  • قابلیت تردد راحت کارگر ها

حذف بتن زاید با دال بتنی پیش تنیده هالوکور

سیستم دال مجوف با استفاده از حجم های پر کننده و حذف بتن زاید میانی می تواند بار مرده و اضافی سقف را به مقدار قابل توجهی کاهش دهد به طوری که در مقایسه با دال توپر هم ضخامت خود حداقل 30 درصد سبک تر است ولی به دلیل ان که حذف بتن از قسمت میانی دال بوده، تاثیر کمی بر کاهش سختی سقف دارد، به طوری که سختی ان از دال توپر هم ضخامت خود فقط 10 درصد کمتر است.

دال مجوف پیش تنیده

طراحی سیستم های دال بتنی پیش تنیده هالوکور چگونه است؟

سیستم دال مجوف معمولا به صورت دال های تخت و با دال های بدون تیر طراحی می شوند و برای کنترل کردن نیروهای وارده مثل زلزله از دیوار برشی استفاده می شود. در حالت کلی مراحل طراحی سازهای سیستم دال مجوف با دال تخت تفاوت های اساسی و بنیادی ندارند. تمامی ضوابط و مقررات در طراحی اسکلت بتنی با سقف دال تخت برای اسکلت بتنی با دال مجوف هم صدق می کند. ضرایب ترک خوردگی ومحاسبه ضریب زلزله و ضریب رفتار و غیره تفاوت های اساسی در طراحی سقف است. در ساختمان های قدیمی، از انجایی که دال های بتنی پیش تنیده مستقیم بر روی زمین قرار می گرفتند باعث از دست رفتن حرارت اتاق می شدند. اما امروزه این دال های بتنی بر روی لایه ای از عایق یا همان یونولیت قرار میگیرند که گاهی اوقات هم در داخل دال های پیش تنیده از لوله های گرمایش از کف هم استفاده می شود. از هالوکور هایی که عایق نشده اند هم برای ساختمان هایی که سرمایش و گرمایش برای ان ها اهمیتی ندارد استفاده می شود. در این موارد دال های بتنی را مستقیما روی لایه سنگی قرار می دهند که این لایه سبب می شود دمای هالوکور در طول سال حفظ شود و سرمایش و گرمایش ساختمان را تامین کند. از انجایی که جرم حرارتی این دال های بتنی بالاست در دیوار ها، کف ها و جاهایی که بتن در داخل پوشش حرارتی قرار می گیرند، کاربرد دارند. برای افزایش نسبت مقاومت به وزن هالوکور ها چند روش طراحی وجود دارد. که در تمامی این طرح ها، سطح بالایی به صورت مسطح و صاف بوده و سطح پایینی به حالت های زیر ساخته می باشند:

  • هالوکور موج دار که در جهت کوتاه و از سمتی به سمت دیگر استفاده می نمایند.
  • هالوکور دندانه ای یا یک طرفه که مقاومت قابل توجهی در یک جهت دارند.
  • هالوکور کلوچه ای یا دو طرفه که در هر دو جهت، دارای مقاومت زیادی هستند.

که هر کدام را با توجه به پروژه می توان به کار برد.